Jos heeft de afgelopen jaren met niet aflatende inzet en enthousiasme zanggroep Spontaan naar een hoger niveau gebracht. Het repertoire is verbreed en meerstemmigheid is beter ingesleten. Met zijn humor en muzikaliteit was iedere repetitie een feestje. Variatie in hoe een lied moest klinken was er ook. Iedere week kon het net ff anders zijn, maar het moest altijd goed klinken. Tijdens optredens stond hij bevlogen voor de groep en afgelopen 5 mei hielp hij ons uit de brand toen Bennie een keer niet kon. Kortom eigenlijk is Jos bijna onmisbaar voor zanggroep Spontaan, maar de gezondheid van Jos gaat toch echt wel voor.

Op de achtergrond zal Jos betrokken blijven bij Spontaan en natuurlijk is hij altijd van harte welkom bij de repetities en/of optredens.

Bennie heeft voordat hij het dirigeerstokje definitief heeft opgepakt al geoefend als tweede man. Daarnaast heeft hij al jaren als zanger een belangrijke bijdrage gehad om mooie muziek met elkaar te maken. Ook als gitarist heeft hij zijn sporen verdiend en als techneut levert hij ook een bijdrage bij de juiste elektronische versterking van onze muziek. Ergo na Jos konden we ons geen betere opvolger wensen dan Bennie.

Hopelijk kunnen we nog vele jaren door in deze nieuwe setting en beleven we nog vele mooie repetities en optredens met elkaar en ons publiek.